Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Pre-Release 6 oraz 1.9

TidiGTAS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś szukając informacji co do 11.11.11r znalazłem info o 1.6 P-r 6

Grałem w Pre-Release 5 ale ... To co przeczytałem w tym artykule :

To jest ukryta treść, proszę

Zaszokowało mnie ...

Głównie to ...

To jest ukryta treść, proszę

Jak myślicie ?

Czy Minecraft zmieni się w 100% RPG'iem czy pomimo zmian zostanie tym czym jest ?

Według mnie wprowadzenie magii i mikstur jest ciekawym pomysłem ... Lecz aby wprowadzać "Walkę z bosem , po którym gra się kończy" jest dziwne ... Bo Minecraft miał tą cechę (Jedną z wielu ;) ) że się "nie kończył" a tutaj takie coś ?

Nie wiem co powiedzieć . Co wy o tym myślicie ?

PS : Jeżeli okaże się że następny Update będzie taki jak opisują (Czyli koniec budowania , misje po których gra się kończy itp.) to ja zostaję przy 1.8.1 :/

Opublikowano

ja napewno zostane przy 1.8 te mikstury, lvle, magia, bossy. To mnie dobija. Mineceaft to minecraft a nie jakis metin czy MU.

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Co ich napadło robiąc 1.9? Pewnie zachorowali .

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

Bardzo dobrze powiedziane !

Ja do magii , lvlów i mikstur nic nie mam :) I jeszcze Boss ujdzie w tłumie (Mogło by z niego wypaść coś fajnego np. 2x więcej rzeczy) Według mnie pomysł dobry lecz ... Warto dopracować !

Wiele rzeczy warto dopracować ...

Ale koniec gry !?

Cris_ powiem Ci tak że nie dziwie im się :/

Co stoi to nie pójdzie na przód !

Dlatego robią nowsze wersje ponieważ rozwijają serie Minecraft :)

Opublikowano

Fakt ... Terraria jest konkurencją i to wielką :)

NikoPL skąd masz takie informacje ?

A i jeżeli macie jakieś artykuły , informacje itp. na temat 1.9 ... Piszcie w postach :)

Opublikowano (edytowane)

Normalnie w Tibie się zamienia. Przypomnijcie sobie alphe. Ale że w minecrafcie koniec gry? To już mnie przerasta... Zawsze minecraft był taką fajną grą. Chodziłem budowałeś a nagle wchodzisz do świata zabijasz smoka i koniec gry. Według mnie 1.9 będzie fajne tylko ten konic gry. Mi się wydaje ze lepsze było prerelease 5 od prerelease 6. Ja wam powiem ze strach już myśleć o 1.10. Na minecraftwiki pisało ze jakieś latarnie będą.

Edytowane przez XXlizakXX
Opublikowano

Ta wiadomość również mnie zaszokowała. Teraz Minecraft już całkiem stracił klimat. Niegdyś przetrwanie pierwszej nocy było dość ciężkie... a teraz? Łóżko... Chociaż to jeszcze nie popsuło klimatu. Ale: fragmenty złota, magia, zwoje, mikstury, świat Ender, jakiś Enderdragon (finałowy boss)... to po prostu jakaś masakra. Wyobraźcie teraz sobie, że zbudowaliście piękny duży dom, automatyczną hodowlę wszystkich roślinek, zwiedziliście ogromny system jaskiń, i tu nagle wchodzicie do Ender'u, zabijacie smoka, są napisy końcowe i co? Chce Wam się dalej w to grać... Zrobili z tego kurde SpellForca... Skoro ta gra ma już koniec... Wydaje mi się być teraz bez sensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...